More

    TAG

    Гитарскиот музички фестивал кој се одржува во Молдавија

    На Бреговиќ му беше забранет влез во Молдавија

    Организаторите на Гитарскиот музички фестивал кој се одржува во Молдавија соопштија дека на светски познатиот уметник од БиХ Горан Бреговиќ не му бил дозволен...

    Latest news