More

    TAG

    Француско-германски предлог за реформирање на Унијата

    Француско-германски предлог за реформирање на Унијата

    Пред следното проширување ЕУ треба да премине на одлучување со квалификувано мнозинство во што е можно повеќе области и да спроведе бројни реформи на...

    Latest news