More

    TAG

    Фарел Вилијамс именуван за креативен директор на машката мода на Луј Витон

    Фарел Вилијамс именуван за креативен директор на машката мода на Луј Витон

    Познатиот продуцент и моден пророк ќе го наследи покојниот Вирџил Абло во Луј Витон. Според американскиот медиум GQ, Фарел Вилијамс е следниот креативен директор за...

    Latest news