More

    TAG

    европските производители му пишаа на Брисел

    Имаат план: Поради инвазијата на кинеските автомобили, европските производители му пишаа на Брисел

    Европската автомобилска индустрија се најде под сериозен притисок од конкуренцијата од Далечниот Исток, па Европската асоцијација на производители на автомобили (ACEA) објави план за...

    Latest news