More

    TAG

    Европската Унија бара избори и формирање на српската заедница на Косово

    Европската Унија бара избори и формирање на српската заедница на Косово

    Неуспехот да се смири ситуацијата на северот на Косово ќе има негативни последици, а Европската Унија е подготвена да спроведе решителни мерки во оваа...

    Latest news