More

    TAG

    Еве кој ќе се закити со Орден за заслуги за македонската култура

    Еве кој ќе се закити со Орден за заслуги за македонската култура

    Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски денеска на свечена церемонија ќе ги одликува Бедија Беговска, Благоја Чоревски, Ѓокица Лукаревски, Оливера Николова, Рефет Абази,...

    Latest news