More

    TAG

    Експертите очекуваат дополнителни казнени мерки против Косово

    Експертите очекуваат дополнителни казнени мерки против Косово

    Неуспехот на средбата на 14 септември може да има последици за Косово, сметаат меѓународни и локални политички експерти, пренесува КоССев. За Приштина Коха, експертите веројатноста...

    Latest news