More

    TAG

    ЕДУКАТИВНАТА КАМПАЊА „КРЕНИ ГЛАС ПРОТИВ ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО“ СЕ РЕАЛЗИИРА И ВО ОХРИД

    ЕДУКАТИВНАТА КАМПАЊА „КРЕНИ ГЛАС ПРОТИВ ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО“ СЕ РЕАЛЗИИРА И ВО ОХРИД

    Ученици од 6-то до 9-то одделение од сите охридски основни училишта беа дел од работилниците кои се одржаа денеска во Големата сала на Општина...

    Latest news