More

    TAG

    Дваесет и петгодишниот колумбиски боксер Луис Кинонес им подлегнал на повредите заработени пред неколку дена во боксерскиот ринг

    Дваесет и петгодишниот колумбиски боксер Луис Кинонес им подлегнал на повредите заработени пред неколку дена во боксерскиот ринг

    Дваесет и петгодишниот колумбиски боксер Луис Кинонес им подлегнал на повредите заработени пред неколку дена во боксерскиот ринг. Сонародникот на Кинонес, Хозе Муњоз беше противникот...

    Latest news