More

  Дваесет и петгодишниот колумбиски боксер Луис Кинонес им подлегнал на повредите заработени пред неколку дена во боксерскиот ринг

  spot_img

  Дваесет и петгодишниот колумбиски боксер Луис Кинонес им подлегнал на повредите заработени пред неколку дена во боксерскиот ринг.

  Сонародникот на Кинонес, Хозе Муњоз беше противникот во суперлесна категорија каде што тој ги заработи тешките повреди од кои, за жал, не успеа да се опорави.

  Жестоките удари Кинонес ги доби во осмата рунда од мечот. По повредите итно бил пренесен во болницата каде што докторите неколку дена се бореа за неговиот живот и на крај не успеаа да го спасат.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img