More

    TAG

    Два од три Американци не знаат каде е Украина

    Два од три Американци не знаат каде е Украина

    Два од три Американци не би можеле да ја најдат Украина на мапата на светот, вели ново истражување на 2.005 граѓани во САД. Само...

    Latest news