More

    TAG

    Дрон спаси момче од давење во Шпанија

    Дрон спаси момче од давење во Шпанија

    Момче (14) во Шпанија спасило од давење со дрон. Дронот фрли елек за спасување во морето, кој можеше да го одржи тинејџерот на површина токму...

    Latest news