More

    TAG

    досегашен началник на Генералштабот на вооружените сили

    Албанскиот Pарламент за нов претседател на државата го избра генерал Бајрам Бегај, досегашен началник на Генералштабот на вооружените сили

    Албанскиот Pарламент доцна попладнево за нов претседател на државата го избра генерал Бајрам Бегај, досегашен началник на Генералштабот на вооружените сили. За неговиот избор гласаа...

    Latest news