More

    TAG

    Дискриминацијата на жените го зголемува ризикот од рак

    Дискриминацијата на жените го зголемува ризикот од рак

    Ракот е една од најчестите причини за смрт кај жените. Во исто време, милиони животи би можеле да се спасат доколку жените имаат подобар...

    Latest news