More

    TAG

    Дедо Павле отиде на лекар со хеликоптер

    Дедо Павле отиде на лекар со хеликоптер

    Дедо Павле од Галичник денеска се хеликоптер е однесен на лекување во Скопје, откако поради снегот тој не можел да биде извлечен од селото...

    Latest news