More

    TAG

    Дали знаете дека во личната карта има дел за крвна група? Испратена е иницијатива да стане задолжителна информација

    Дали знаете дека во личната карта има дел за крвна група? Испратена е иницијатива да стане задолжителна информација

    Наскоро информациите за типот на крвната група би можеле да станат задолжителни на задната страна на личната карта, доколку се усвои иницијативата на одредени...

    Latest news