More

    TAG

    Дали самофотографирањето е навистина опасно за здравјето?

    Дали самофотографирањето е навистина опасно за здравјето?

    Селфито стана многу интересна тема за истражувачите, за кои популарноста на самофотографиите им отвори истражувачки проблеми за влијанието на самофотографирањето врз менталното здравје на...

    Latest news