More

    TAG

    Чудо на Филипините: по 48 часа две деца спасени од лавина

    Чудо на Филипините: по 48 часа две деца спасени од лавина

    Тригодишно девојче и двомесечно бебе се спасени од лавина на Филипините. Лавината однесе најмалку петнаесет животи, а околу 110 лица се уште се водат...

    Latest news