More

    TAG

    Четири кафулиња

    Четири кафулиња, јавна куќа и аптека: Дали е ова најнаселениот остров на светот?

    Мигинго во езерото Викторија се смета за еден од најнаселените острови во светот. Околу илјада жители живеат на приближно 2.000 квадратни метри. Воздушните фотографии од...

    Latest news