More

    TAG

    Бујановац и Медвеѓа можат да полагаат правосуден испит во Косово

    Албанците од Прешево, Бујановац и Медвеѓа можат да полагаат правосуден испит во Косово

    Косовското Собрание усвои закон со кој на Албанците од Прешево, Бујановац и Медвеѓа ќе им се овозможи правосуден испит на Косово. Косовскиот премиер Албин Курти...

    Latest news