More

  TAG

  Бритиш ервејс

  Аеродром Хитроу: Откажани се околу 80 летови поради ледената магла

  Најголемата авиокомпанија Бритиш ервејс во Велика Британија откажа околу 80 летови поради екстремно ниски температури и магла. Авиокомпанијата најави дека ќе мора да го намали...

  Бритиш ервејс откажа илјадници летови

  Британската авиокомпанија Бритиш ервејс објави дека ќе откаже уште 10.300 летови до поблиски дестинации кои беа вклучени во распоредот на летови меѓу август и...

  Latest news