More

    TAG

    блокада на патишта

    Проблеми во сообраќајот поради обилните снежни врнежи во Словенија

    Голем дел од Словенија синоќа беше зафатен од обилни снежни врнежи кои предизвикаа проблеми во сообраќајот. Поради снег и лизгање на камиони затворени се...

    Latest news