More

    TAG

    Барселона во криза

    Барселона во криза, стадионот ќе го изнајмува за свадби

    Барселона се наоѓа во сериозна финансиска криза, па бара начин како да го врати долгот кој е над милијарда евра. Една од можностите е да...

    Latest news