More

    TAG

    Артан Груби иронизира за смените во Владата

    Артан Груби иронизира за смените во Владата

    Министерот за политички систем Артан Груби ги нарече „министрите на ВМРО-ДПМНЕ“ Азир Алиу и Фатмир Меџити, кои синоќа беа разрешени во Собранието. „Првиот албански премиер...

    Latest news