More

    TAG

    но не ги зајакнуваат своите права

    Психолог: Девојките во теретаните го зајакнуваат своето тело, но не ги зајакнуваат своите права

    Девојките во теретаните го зајакнуваат своето тело, но во исто време не ги зајакнуваат нивните права, бидејќи во нивниот вредносен систем се вовлекол некаков...

    Latest news