More

    TAG

    Андроид

    Цел на хакери! Бидете внимателни, овие мобилни телефони може да бидат ранливи на нова измама

    Истражувачите неодамна открија дека некои мобилни телефони имаат сериозна грешка која не бара хакирање на интеракцијата на корисниците. Ова се нарекува „хак без клик“,...

    Latest news