More

    TAG

    Ако го погоди Њујорк би ја уништило и Јужна Каролина

    Ако го погоди Њујорк би ја уништило и Јужна Каролина

    Коментарите на Доналд Трамп за опасноста од нуклеарно оружје што „би може да ги уништи и Њујорк и Јужна Каролина со еден удар“ предизвика...

    Latest news