More

    TAG

    а причината не е повеќе секс

    Повеќето жени забременуваат за време на празниците, а причината не е повеќе секс

    Познато е дека најмногу деца се раѓаат во август и септември, односно најмногу жени забременуваат за време на божиќните и новогодишните празници. Истражувањата покажуваат дека...

    Latest news