More

  TAG

  173 санкции за брзо возење

  173 санкции за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден (13.05.2024) Министерството за внатрешни работи спроведе акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...

  173 санкции за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден (27.03.2024) Министерството за внатрешни работи спроведе акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...

  173 санкции за брзо возење

  Во текот на вчерашниот ден (21.03.2024) Министерството за внатрешни работи спроведе акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...

  Latest news