More

  TAG

  154 санкционирани возачи во Скопје

  154 санкционирани возачи во Скопје, 19 без возачка дозвола

  Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден (10.06.2024) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се...

  154 санкционирани возачи во Скопје, 68 за брзо возење 

  Секторот за внатрешни работи Скопје во текот на вчерашниот ден (30.07.2023) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...

  Latest news