More

    TAG

    11 случаи на морбили во Словенија годинава

    11 случаи на морбили во Словенија годинава

    Годинава во Словенија се потврдени 11 случаи на морбили, од кои два случаи се потврдени во мај, и тоа кај невакцинирано дете и невакциниран...

    Latest news