More

  ТА Турист Битола – Лефкада: Летни соништа во тиркизни нијанси! 

  spot_img

  Лефкада: Летни соништа во тиркизни нијанси! ☀🌊
  🇬🇷 Лефкада – скапоцениот камен на Јонското крајбрежје! Подготвени сте да нурнете во рајот? Ова е местото каде што тиркизната боја на водата се спојува со белиот песок, фасцинантните карпи и фантастичната природа. Секој ден имате прилика да посетите некоја нова плажа, а секое од пливањата ќе ви биде незаборавно!

  🎯 Сето тоа за наем на студио за 7 ноќи, со цени од 149€. Комплетната понуда може да ја погледнете тука: https://bit.ly/4d1ex8y

  Резервации и повеќе инфо: ☎️+389 47 202 777 и 📱+389 70 202 777

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img