More

  ТА Турист Битола: Чартер програма за летување во Тунис, за термин 03.07.2023, 7 дена!

  spot_img
  🇹🇳 Чартер програма за летување во Тунис, за термин 03.07.2023, 7 дена!
  📍 All Inclusive понуди и прекрасни хотели во Сус, Махдија, Монастир и Хамамет.
  Цените се за 1 лице и вклучуваат ⬇️
  ✅ Авионски превоз од Скопје
  ✅ Аеродромски такси
  ✅ 20кг багаж по лице
  ✅ Трансфер од аеродром до хотел
  ✅ 7 дена | 6 ноќи
  ✅ Пристап до сите забавно-рекреативни објекти во хотелот
  Целосната понуда разгледајте ја на следниот линк: https://turist.com.mk/tunis-charter/
  Побрзајте, местата се ограничени!!!
  Резервации и повеќе инфо: ☎️+389 47 202 777 и 📱+389 70 202 777
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img