More

  Свекрвата Лепа Брена со искрен одговор ја „пецна“ снашката!

  Александра Пријовиќ со турнејата „Од исток до запад“ го потврди статусот на најголема фолк ѕвезда во регионот. Познато е дека ја има целосната поддршка од семејството, но и од свекрвата Лепа Брена.

  Сепак, Брена имаше интересен одговор кога водителот неодамна ја праша: „Љуба Аличиќ пред неколку дена изјави дека Александра ги испратила сите пејачки во пензија. Како го коментирате тоа?“

  Брена прво почна да се смее, а потоа ја задеваше својата снаа одговарајќи: „Таа е млада ѕвезда, но да ви кажам нешто, има неколкумина кои сѐ уште предаваме“, а потоа продолжи: „Ако Мик Џегер може да пее на осумдесет, зошто да не може и Лепа Брена?!“ додаде најголемата ѕвезда на поранешна Југославија.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img