More

  Стјуардесите открија кои седишта во авионот треба да се избегнуваат

  spot_img

  Стјуардесите од авиокомпаниите како што се TUI, Virgin Atlantic, British Airways и easyJet неодамна се здружија со луксузната платформа за патувања, Velloy, за да дадат совет за патување.

  Еден од нив вклучува одредено авионско седиште кое најдобро е да се избегнува.

  Бидејќи редот 11 обично е средниот ред во авионот, речиси сите стјуардеси предлагаат да избегнувате да резервирате места во овој ред бидејќи вие сигурно ќе бидете последниот што ќе излезе од авионот. Седиштата 11A и 11F се особено погодени бидејќи патникот најверојатно ќе седи до прозорецот, што значи дека ќе биде потребно подолго време да излезе од авионот кога ќе пристигне на својата дестинација.

  „Всушност, изборот на вистинското седиште може да ви донесе дополнителни придобивки кога станува збор за колички за ужина и пијалоци“, велат стјуардесите.

  Сè на сè, 4C е најдобрата опција за седење во авионот за удобно патување без мирис со лесен пристап до тоалетот, според советите на стјуардесата, пренесува списанието Fenix.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img