More

  Сообраќајна несреќа на патниот правец Охрид-Кичево

  spot_img

  Регионалниот ЦУК Охрид, известува дека Територијалната противпожарна единица ТППЕ Охрид во моментот интервенира на случена сообраќајна несреќа на патниот правец Охрид-Кичево во близина на с.Арбиново.

  Во сообраќајната несреќа има едно починато лице и неколку повредени лица кои со возило на Итната медицинска помош од Охрид се пренесени во Специјална болница Св.Еразмо во Охрид.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img