More

  Снимка од смел трубач стана хит на Инстаграм

  spot_img

  Патриот го свири познатото македонско оро на саксофон притоа до гуша во ледената вода во дупка на едно замрзнато езеро. Локацијата е непозната, но снимката веќе стана хит на Инстаграм. Коментарите на луѓето се поделени од „ќе смрзнеш“ до „браво мајсторе“.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img