More

  Слаткиот компир е одличен е за срцето, црниот дроб и цревата, а помага и при дијабетес

  spot_img

  Јаглехидратите добија лошо име во последниве години, и покрај фактот што тие се макронутриенти без кои нашето тело не може да функционира правилно. Се разбира, не е исто да се јадат високо преработени јаглехидрати и целосна храна што може да го продолжи вашиот животен век. Навистина, здравите сложени јаглехидрати не само што можат да помогнат во контролата на тежината, туку и долгорочно можат да го поттикнуваат целокупното здравје.
  Една намирница која е богата со сложени јаглехидрати и која не би требало да ја занемарите е слаткиот компир.

  Прочитајте повеќе на порталот „Арт кујна“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img