More

  ШВАЛЕРСКИ НЕПОТИЗАМ во ОО СДСМ Охрид,народот има право да ја дознае вистината!!!

  spot_img

  Во време кога според преданијата и небото и земјата си простуваат (поклади) СДСМ Охрид го допре дното,непотизам во ВМРО ДПМНЕ!? Кога лицата со „магарешкиот карактер“ од СДСМ обвинуваат за непотизам ,тоа е исто како Ал Капоне да оди да разговара за непотизам и концептот за човекови права,не бива дечки…

  ШВАЛЕРСКИ НЕПОТИЗАМ„„

  Изминатите 6 години дечките од „нивната земја“,која си ја викаат „нашата земја“,се прославија во скоро сите гранки на опшествено – политичкото живеење,односно дел од оние кој ја управуваат СДСМ Охрид го покажаја своето право лице на ноторни лажговци , манипулатори од највисок степен и за нив единствен лек е дебела сенка ,односно да одговараат за своите злодела…

  Кога веќе првата „конкубина“ на ОО СДСМ Охрид ја отвори темата Непотизам, темата Криминал,отв орено ја прашувае што е со оние теми :Швалерски Непотизам?,Швалрески криминал?

  Лесно е да се продаваагла во тетрапак преку партиски соопштенија,ќе поднесела Кристина Крлеска Деспотоска кривична пријава против потпретседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ Охрид Александар Китески,за кривично дело лажно пријавување на кривично дело???

  Едно е сосема сигурно,факторт од кој Кристина Крлеска Деспотовска не може да избега ,а тоа е дека истата таа ,со подршка на поранешната директорка на АВРМ Биткоска , фалсификувала исправи ,како би постанала раководител на Централен регистар Охрид , и тој факт прв го обзнани Охридскај и ,доколку треба некого да тужи, еве повторно и стои редакцијата Охридскај на Крлеска Деспотовска ,да се видиме во судските колуари, а и јавно ја повикуваме на Тв дебата,како за нејзините криминали, така и за сиот швалерајски непотизам во ОО СДСМ Охрид…

  Како Кристина Крлеска Деспотовска била примена на работно место „Возач на моторно возило -ѓубретарка во ЈП Комуналец Охрид , кога Деспотовска едвај со врски положила за Б категорија ,а да вози каион потребна е Ц категорија,или ракувач со работна машина -Багер !?Нели на лагата кратки и се ноѕете?

  Крлеска Деспотоска и дечките од СДСМ од „нејзината земја“ , треба да одговорат како се поставуваа нотари во Охрид ,како некој постана кандидат за пртаеник,дали тоа е резултат на „швалерскиот непотизам“ во ОО СДСМ Охрид??

  Колку швалери и швалерки запослија дечпките од „нивната земја“ по јавни институции?Колку од нив си поставија швалерки, швалери по упрвни и надзорни одбори?како ги бираа секретарките во институциите со кој управуваа и управуваат?

  Што направија со СВР Охрид, дувло на нарко криминал, швалерска полиција и криминалци со Тапија?

  За сите овие недоговорени прашања, редакцијата Охридскај ,јавно ќе ги обзнани со име презиме на ден 15-ти април…Аста ла виста…

  С.Денесовски

   

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img