More

  Што минува низ главите на мажите после водењето љубов?

  spot_img

  Иако често се вели дека мажите не размислуваат премногу за време и по сексот, ги интересира само уживањето, постојат некои истражувања кои го докажуваат спротивното. Така машките глави талкаат по нив, не само на еден, туку малку подебел.

  Дали уживавте
  Иако понекогаш се чини дека вашиот партнер мисли само за себе, мажите не се толку себични како што изгледаат. Многу луѓе се грижат дали партнерот ќе ужива во тоа исто како и тие, но бидејќи, според вообичаените мислења, оргазмите се единствениот сигурен доказ дека сексот бил добар, тие навистина сакаат да го гледаат партнерот во екстаза, пишува Женски магазин.

  Дали се чувствувате сакано
  По сексот многу луѓе размислуваат за емоциите кои во тој момент се на својот врв. Така мажите размислуваат дали се чувствувате сакани, но галењето или заедничкото туширање по кулминацијата се начини на кои тоа може да се покаже.

  Прашањето за зачестеноста на сексот
  За маж кој е во квалитетна врска и ја цени својата партнерка, оваа сало сигурно ќе биде на дневен ред. Така, тој не сака да изгледа како зависник од секс на вашиот очув, поради што постојано го проверува бројот на врски, особено по водење љубов.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img