More

  Шарените труднички стомаци ги освојуваат социјалните мрежи

  spot_img

  Во ерата на социјалните мрежи, секојдневно сме сведоци на нови и нови успешни и неуспешни обиди да се биде во центарот на вниманието. Некои се на социјалните мрежи буквално и пред да се родат. Да, зборуваме за таканаречената „трудничка уметност“.

  За некои можеби е тоа вистински хит, ама некои едноставно не гледаат смисла во тоа па се прашуваат: Што се случува со светот, трудници, бебиња, деца, баби, сите сакаат да бидат во центарот на вниманието, сите станаа инфлуенсери.

  Повеќе за ова, како и повеќе фотографии со „трудничка уметност“, побарајте ТУКА.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img