More

  СЕ ЗАТВОРА ЗА МОТОРЕН СООБРАЌАЈ УЛИЦАТА „КЕЈ МАКЕДОНИЈА“

  spot_img

  Се известуваат сите учесници во сообраќајот  дека од ден   01.06.2023 година (Четврток) се затвора за моторен сообраќај улицата „ Кеј Македонија“ – потег од кружната крстосница со ул. „Македонски Просветители“ , до крстосницата со ул. „Ванчо Николески“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img