More

    TAG

    СЕ ЗАТВОРА ЗА МОТОРЕН СООБРАЌАЈ УЛИЦАТА „КЕЈ МАКЕДОНИЈА“

    СЕ ЗАТВОРА ЗА МОТОРЕН СООБРАЌАЈ УЛИЦАТА „КЕЈ МАКЕДОНИЈА“

    Се известуваат сите учесници во сообраќајот  дека од ден   01.06.2023 година (Четврток) се затвора за моторен сообраќај улицата „ Кеј Македонија“ – потег од...

    Latest news