More

  СЕ ОДРЖА ТРИЕСТ И ДЕВЕТТАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД

  spot_img

  Со осумдесет и седум точки на дневниот ред, денес се одржа 39- седница на Советот на Општина Охрид. Пред советниците беа годишните извештаи и завршни сметки на образовните институции, јавните претпријатија и програмите на општинските одделенија.

  Во вториот дел од работата на денешната седница, советниците усвоија деветнаесет одлуки за вклопување на бесправно изградени објекти на територијата на Општина Охрид.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img