More

  Се обидел да прошверцува 50.000 евра во торба, но цариниците го фатиле

  spot_img

  Царинската управа соопшти дека на граничниот премин Вршка Чука кон Бугарија е спречен обид за криумчарење 50.000 евра.

  Цариниците на 6 април пронајдоа торба со речиси 50.000 евра, скриена во торба со гардеробер, без намера возачот да ги пријави парите, се додава во соопштението.

  Дозволената сума од 10.000 евра е вратена на патникот, додека остатокот е задржан до завршување на прекршочната постапка.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img