More

  РЕКОНСТРУИРАНО Е СПОРТСКОТО ИГРАЛИШТЕ ПРИ ОУ ,,БРАТСТВО ЕДИНСТВО,, НАС.ЛЕСКАЈЦА – Охрид

  spot_img
  Екипа на ЈП Градски Пазар Охрид изврши комплетна реконструкција на спортското игралиште во ОУ ,,Братство Единство,,- нас.Лескајца.
  Извршена е комплетна реконструкција на трибината и клупите околу игралиштето,комплетно се реновирани спортските реквизити(стативите и кошот),а поставена е и нова мрежа на заштитната ограда околу игралиштето.
  Можно е да е слика од надвор
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img