More

  TAG

  ЈП Градски Пазар Охрид

  ЈП Градски Пазар Охрид: ОГЛАС бр. 18/2023 ПРИБИРАЊЕ НА ПРИЈАВИ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ВРЕМЕНО КОРИСТЕЊЕ НА ПОВРШИНИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА МОБИЛНА УРБАНА ОПРЕМА

  Врз основа на Годишната програма за поставување урбана опрема во општина Охрид за 2023 год. бр. 08-17370/41 од 22.12.2022 год. („Сл.гласник на општина Охрид...

  ЈП Градски Пазар Охрид: ОГЛАС бр. 17/2023 ПРИБИРАЊЕ НА ПРИЈАВИ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ВРЕМЕНО КОРИСТЕЊЕ НА ПОВРШИНИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА МОБИЛНА УРБАНА ОПРЕМА

  Врз основа на Годишната програма за поставување урбана опрема во општина Охрид за 2023 год. бр. 08-17370/41 од 22.12.2022 год. („Сл.гласник на општина Охрид...

  ОГЛАС бр. 15/2023 ПРИБИРАЊЕ НА ПРИЈАВИ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ВРЕМЕНО КОРИСТЕЊЕ НА ПОВРШИНИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА ЗА ПРОДАЖБА НА СУВЕНИРИ

  Врз основа на Годишната програма за поставување урбана опрема во општина Охрид за 2023 год. бр. 08-17370/41 од 22.12.2022 год. („Сл.гласник на општина Охрид...

  ЈП Градски Пазар Охрид: ОГЛАС бр. 14/2023 ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПРИЈАВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ПРОСТОР ЗА УРБАНА ОПРЕМА – ПОКРИЕН ШАНК

  Врз основа на Годишната програма за поставување урбана опрема во општина Охрид за 2023 год. бр. 08-17370/41 од 22.12.2022 год. („Сл.гласник на општина Охрид...

  ЈП Градски Пазар Охрид: Оглас за изнајмување мобилна опрема за пченки, костени, семки и др.производи

  Врз основа на Годишната програма за поставување урбана опрема во општина Охрид за 2023 год. бр. 08-17370/41 од 22.12.2022 год. („Сл.гласник на општина Охрид...

  Денес ЈП Градски Пазар Охрид слави уште една годишнина од работењето (Галерија)

  Денес ЈП Градски Пазар Охрид слави уште една годишнина од работењето.. По тој повод Директорот Александар Попоски им се заблагодари и им го честита јубилејот...

  РЕКОНСТРУИРАНО Е СПОРТСКОТО ИГРАЛИШТЕ ПРИ ОУ ,,БРАТСТВО ЕДИНСТВО,, НАС.ЛЕСКАЈЦА – Охрид

  Екипа на ЈП Градски Пазар Охрид изврши комплетна реконструкција на спортското игралиште во ОУ ,,Братство Единство,,- нас.Лескајца. Извршена е комплетна реконструкција на трибината и клупите...

  ОГЛАС бр. 16/2022 ПРИБИРАЊЕ НА ПРИЈАВИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА и ЛОКАЦИЈА ЗА ДЕТСКИ РЕКВИЗИТИ ЗА ЗАБАВА

  Врз основа на Годишната програма за поставување урбана опрема во општина Охрид за 2022 година бр. 08-13561/37 од 29.12.2021 год. („Сл.гласник на општина Охрид...

  ЈП Градски Пазар Охрид -НА ИЗБРАНИОТ НАЈПОВОЛЕН ПОНУДУВАЧ ОД ЕЛЕКТРОНСКОТО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ МУ СЕ ЗАБРАНУВА ИЗНАЈМУВАЊЕ ИЛИ ПРЕНЕСУВАЊЕ НА ПРАВОТО НА КОРИСТЕЊЕ НА УРБАНА...

  ИЗВЕСТУВАЊЕ Почитувани учесници на јавниот повик за изнајмување урбана опрема и локации за поставување детски реквизити за забава: Ве известуваме дека, како што е и наведено...

  ОГЛАС бр. 13/2022 ПРИБИРАЊЕ НА ПРИЈАВИ ЗА  ИЗДАВАЊЕ НА ПРОСТОР ЗА ПОСТАВУВАЊЕ МОБИЛНА ОПРЕМА ДО 2М²

  Врз основа на Годишната програма  за поставување урбана опрема во општина Охрид за 2022 година бр. 08-13561/37 од 29.12.2021 год. („Сл.гласник на општина Охрид  ...

  Latest news