More

  РАНГ ЛИСТА ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ПО ВТОР ЈАВЕН ПОВИК НА ОПШТИНА ОХРИД

  - Advertisement -

  Резултати од евалуацијата на предлог проекти од граѓански организации добиени на јавниот повик во рамките на ReLOaD2 проектот кој беше отворен од 04.11.2022 до 02.12.2022 година

   

  РАНГ ЛИСТА  ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ  ПО ВТОР ЈАВЕН ПОВИК  НА ОПШТИНА ОХРИД

   

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img