More

  Протоколот на македонската Армија го згреши знамето на Норвешка во благодарноста искажана преку социјалната мрежа Фејсбук

  spot_img

  Протоколот на македонската Армија го згреши знамето на Норвешка во благодарноста искажана преку социјалната мрежа Фејсбук.

  Ваквата грешка стоеше 30-минути на социјалната мрежа. Наместо норвешко, стоеше знамето на Исланд.

  „Моторните возила од Кралството Норвешка веќе се на својата крајна дестинација. По нивното распоредување, армиските единици ќе добијат поголема транспортната способност и мобилност”, напишаа од Армијата.

  И претходно, Владата имаше грешки во протокол. Делегации беа пречекувани со погрешни знамиња.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img