More

  ПРОМОЦИЈА НА РЕГИОНАЛЕН ИЗБОРЕН ШТАБ НА НСДП ЗА ИЗБОРНАТА ЕДИНИЦА 5

  spot_img
  🟡ПРОМОЦИЈА НА РЕГИОНАЛЕН ИЗБОРЕН ШТАБ НА НСДП ЗА ИЗБОРНАТА ЕДИНИЦА 5️⃣ ВО БИТОЛА❕️
  🔵За координатор на РИШ за ИЕ.5 назначен е потпретседателот на НСДП од Битола, Драги Крстев.
  🟡На промоцијата присуствуваа претседателот НСДП, Goran Misovski, генералниот секретар и шеф на ЦИШ, Мики Милковски, заменикот шеф на ЦИШ, Зоран Ѓорѓијев, потпретседателот и шеф на РИШ за ИЕ.5, Dragi Krstev, потпретседателките Sonja Mirakovska и Julijana Cekovska, претседателот на НСДП Битола Filip Ivanovski, претседстелката на НСДП Охрид Milena Grozdanoska, претседателот на Nsdp Kicevo Borce Petkoski и други шефови на ОИШ.
  🔴СИЛНО И ЧЕСНО❗️
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img